Cum să Celebrezi Ziua Femeii cu Stil și Învățături Valorose pentru Fetițe 0
Cum să Celebrezi Ziua Femeii cu Stil și Învățături Valorose pentru Fetițe

De Ziua Femeii, doamnele nu trebuie să aștepte un cadou de la bărbați. Ele se pot bucura foarte bine și singure! Este important să învățăm asta fetițelor de la o vârstă fragedă. Descoperă ideile noastre pentru această sărbătoare specială și află ce rochie pentru fetițe este potrivită pentru o astfel de ocazie.

De unde vine sărbătoarea femeilor? Unele relatări spun că Ziua Femeii își are rădăcinile încă din timpurile antice. Această sărbătoare avea loc la începutul lunii martie și era prevestirea noului an. Era legată de așa-numitele matronalia, adică celebrarea romană a maternității, fertilității și a principiului feminin. În acea perioadă, soții le ofereau soțiilor mici cadouri, de aici venind și această asociere inițială.

Totuși, în realitate, Ziua Femeii este asociată mai ales cu lupta acestui sex pentru drepturi egale în viața socială, profesională și privată în secolul XX. Primele observări ale acestei sărbători au avut loc pe 28 februarie 1909. Atunci a avut loc prima comemorare a grevei dintr-o fabrică de bumbac din SUA din 1857 de către membrii Partidului Socialist din America. Un an mai târziu, în timpul congresului Internaționalei Socialiste din Copenhaga, adunarea a stabilit oficial Ziua Femeii, sărbătorită acum în întreaga lume.

Având în vedere istoria, cu atât mai mult credem că merită să sărbătorim Ziua Femeii. Deși mai este mult de făcut, doamnele au reușit să obțină multe succese în domeniul drepturilor de vot și al drepturilor la muncă. Merită să vorbim deschis despre asta și să transmitem istoria generațiilor viitoare, dar și pur și simplu să celebrăm feminitatea noastră.

În fiecare zi, femeile se confruntă cu destule provocări, așa că merită să facem ceva pentru noi în această zi!

Idei pentru a petrece interesant Ziua Femeii Copiii învață observând comportamentul adulților. Așadar, arată-i fiicei tale că ea și nevoile ei sunt, de asemenea, importante și că are tot dreptul să-și dedice timp doar pentru ea. Ziua Femeii este o ocazie excelentă pentru a încetini ritmul și a te uita mai atent la tine.

Ce să faci, deci, pentru ca această dată să fie specială? Iată propunerile noastre.

Întâlnire cu prietenele Permite-i fiicei tale să se întâlnească cu prietenele pentru o ieșire „între fete”. Acestea sunt primele ei pași în feminitate, iar cel mai bine este să petreacă acest timp în grup. Să meargă împreună la cinema, să mănânce pizza sau să viziteze o sală de jocuri video. O astfel de întâlnire cu siguranță va permite relaxarea și buna dispoziție pentru restul zilei, iar tu, dragă mamă, vei avea și tu un moment de respiro!

Ateliere tematice Pe 8 martie sunt organizate foarte des diverse evenimente legate de feminitate și istoria femeilor. Poate acesta este un plan bun pentru a petrece ziua cu copilul? Astfel de activități nu doar că vor extinde cunoștințele și orizonturile, dar vor oferi și multă bucurie și amintiri frumoase.

Ieșire cu mama Cine este cea mai bună prietenă a unei fetițe de la o vârstă fragedă? Desigur, mama ei! Ziua Femeii este un pretext excelent pentru a petrece timp împreună. Puteți face acele lucruri „tipic feminine”. Poate niște cumpărături împreună într-un centru comercial? Sau o ieșire la cosmeticiană pentru unghiile? Dacă e să ne dăm în vânt, să o facem cum trebuie!

Ce să faci acasă? Uneori se întâmplă ca vremea de afară să nu fie prietenoasă, prietenele să renunțe la întâlnire, iar pe deasupra să apară și o febră neplăcută. În acest caz, nu vă pierdeți speranța și organizați-vă timpul acasă! Ce propunem?

Un maraton al animațiilor preferate. O pătură, gustări, televizor și distracție garantată! Sau poate un SPA acasă? Faceți o mască de față acasă, alegeți cremele și balsamurile preferate pentru păr. Asemenea tratamente cu siguranță vă vor aduce multă bucurie! O idee bună ar fi și jocurile de îmbrăcat! Este o ocazie excelentă de a discuta cu fiica ta despre modă și despre cum să asamblezi seturi de haine, precum și de a căuta în dulapuri după stilizări interesante, de exemplu, cu rochii pentru fetițe.

Sărbătorește frumos și în această zi alege o rochie elegantă pentru fetiță! Deși este important să avem grijă de o îmbrăcăminte îngrijită și la modă în fiecare zi, în ziua sărbătorii femeilor cu atât mai mult trebuie să arătăm copilului că trebuie să sărbătorească feminitatea sa. Și cel mai bine se face acest lucru printr-o stilizare unică și de neuitat. Folosiți în acest scop rochii elegante pentru fetițe, care vor face ca această zi să devină de neuitat!

Ce recomandăm din cea mai nouă colecție de rochii pentru fetițe Zoya Fashion pentru Ziua Femeii? Verificați propunerile noastre!

Carla Roz? Prezent! Volane? Sunt aici! Decupaj elegant în talie? De asemenea. Adăugăm la acestea mânecile la modă din ultimul sezon, care amintesc de aripile unui înger, și avem rochia perfectă pentru fetiță de Ziua Femeii – Carla. Cel mai bine, acest model poate fi folosit și pentru multe alte ocazii, cum ar fi nunți, comuniuni sau întâlniri de familie.

Iris O rochie pentru fetițe care se potrivește la multe siluete? Iris este o creație simplă cu formă trapezoidală și mâneci elegante în formă de volane. Culoarea fucsia va scoate în evidență frumusețea fiicei tale și va asigura că va fi cu siguranță remarcată. Cu această creație, puteți crea multe seturi unice, atât pentru zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.

Aldina Fiica ta nu este fană a volanelor? Atunci vezi rochia pentru fetițe Aldina. Este o creație simplă, ușor evazată, pe bretele mai groase. Ce o face atât de specială și de ce merită să o considerați pentru o stilizare de Ziua Femeii? În primul rând, culoarea ei – nuanțele intercalate de violet și albastru fac ca rochia să atragă atenția în mod subtil, dar eficient.

Lila O propunere simplă, elegantă și în același timp foarte specială pentru fiica ta de Ziua Femeii – iată rochia pentru fetițe Lila. La fel ca Aldina, este un model ușor evazat, de o frumoasă culoare roz. Se potrivește perfect în zilele mai răcoroase datorită mânecilor lungi. Ceea ce atrage atenția la această creație este finisajul unic al decolteului și al partii de jos. Datorită acestui fapt, această rochie pentru fetițe va străluci și în timpul multor evenimente importante.

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium