Căutare

Produse

Categorii

Colecții

Furnizori

Fara rezultate

  • Logare
  • 0

Metode de plata

În funcție de valoarea comenzii, de metoda de livrare aleasă și de propriile preferințe, puteți alege una dintre următoarele metode de plată:

  • Transfer - plata trebuie efectuată la numărul de cont bancar indicat, pe care vi-l vom furniza prin e-mail confirmând acceptarea comenzii. Puteți efectua transferul online, la un oficiu poștal sau la o bancă. După ce plata este creditată în contul nostru, vom începe procesarea comenzii.

  • Livrare cu plata ramburs - plătiți în numerar la primirea mărfii (către curier). Această metodă de plată este asociată cu o taxă mai mare de îndeplinire a comenzilor, care nu se aplică altor taxe.

  • Plata electronică - cel mai convenabil și mai sigur mod de a plăti prin internet. În magazinul nostru, folosim sistemele de plată PayPal, SumUp, Sofort, către care veți fi redirecționat pentru a efectua plata. Întregul proces se realizează rapid și sigur împreună cu SSL - vă alegeți banca și efectuați plata.


Plata cu cardul de credit:


Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact la info@zoyafashion.ro sau telefonic la +48 784 211 680.

Echipajul magazinului

ZOYA Fashion - Rochii de printesa, rochii de ocazie pentru copii, rochii elegante de fetite, pentru banchete, nunți, Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de naștere, pentru micile domnișoare de onoare.

Coş

Cosul de cumparaturi este gol.

Cumpărați primul dvs. produs