Metode de plata

În funcție de valoarea comenzii, de metoda de livrare aleasă și de propriile preferințe, puteți alege una dintre următoarele metode de plată:

  • Transfer - plata trebuie efectuată la numărul de cont bancar indicat, pe care vi-l vom furniza prin e-mail confirmând acceptarea comenzii. Puteți efectua transferul online, la un oficiu poștal sau la o bancă. După ce plata este creditată în contul nostru, vom începe procesarea comenzii.

     

  • Livrare cu plata ramburs - plătiți în numerar la primirea mărfii (către curier). Această metodă de plată este asociată cu o taxă mai mare de îndeplinire a comenzilor, care nu se aplică altor taxe.

     

  • Plata electronică - cel mai convenabil și mai sigur mod de a plăti prin internet. În magazinul nostru, folosim sistemele de plată PayPal, SumUp, Sofort, către care veți fi redirecționat pentru a efectua plata. Întregul proces se realizează rapid și sigur împreună cu SSL - vă alegeți banca și efectuați plata.

 

Plata cu cardul de credit:

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact la info@zoyafashion.ro.

 

Dacă ai nelămuriri sau vrei să afli mai multe, suntem aici pentru tine!

Echipa noastră de la ZOYA Fashion - Rochii de printesa, rochii de ocazie pentru copii, rochii elegante de fetite, pentru banchete, nunți, Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de naștere, pentru micile domnișoare de onoare.

sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium