a verifica total: 0,00 RON
Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate a magazinului ZOYA Fashion - Rochii elegante din tul pentru fetite, copii, petreceri, baluri, nunți, Prima Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de nastere, pentru domnișoarele de onoare ale copiilor.

Oferim clienților noștri respect deplin pentru confidențialitatea și protecția datelor lor personale.

Procesăm datele cu caracter personal furnizate de clienți într-o manieră compatibilă cu sfera consimțământului acordat de clienți și cerințele legale, în special în conformitate cu Legea din 29 august 1997 privind protecția datelor cu caracter personal (Jurnalul de legi nr. 133, articolul 883, cu modificările ulterioare). d.). Stocăm datele personale ale clienților pe servere care le asigură securitatea deplină. Doar angajații autorizați ai magazinului au acces la baza de date.

Fiecare client care ne-a furnizat datele sale personale are acces deplin la datele sale în scopul verificării, modificării sau cererii de eliminare.

Magazinul nu transferă, nu vinde sau împrumută datele personale colectate ale clienților către terți, cu excepția cazului în care se face cu acordul expres sau la cererea clientului sau la cererea autorităților de stat autorizate de lege în legătură cu procedurile în curs.

Magazinul nostru folosește și așa-numitul cookie-uri. Aceste fișiere sunt salvate pe computerul clientului de către serverul nostru și furnizează date statistice cu privire la activitatea clientului pentru a se potrivi oferta noastră cu nevoile și gusturile sale individuale. Clientul poate oricând să dezactiveze opțiunea de a accepta cookie-uri în browserul său web, deși trebuie să fie conștient de faptul că, în unele cazuri, deconectarea acestor fișiere poate afecta utilizarea ofertei magazinului nostru.

Am dori să vă atragem atenția asupra faptului că, dacă plasăm link-uri pe site-ul magazinului nostru care duc la alte site-uri web care nu sunt administrate de noi, nu putem fi responsabili pentru conținutul acestor site-uri web sau pentru nivelul de protecție a confidențialității oferit de administratorii acestor site-uri web. Atunci când decide să treacă la astfel de site-uri web, Clientul o face pe propriul risc. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate implementată de aceste site-uri web înainte ca clientul să le furnizeze datele dvs. personale.

Trimitem materiale publicitare și promoționale clienților numai dacă și-au dat consimțământul. Acest lucru se aplică în special buletinului informativ trimis Clientului, dacă acesta confirmă link-ul indicat în mod clar de noi care conține acceptul de a primi buletinul informativ despre promoțiile curente, reducerile și produsele noi din Magazinul nostru. Aceste materiale se aplică numai ofertei magazinului nostru.

Vă rugăm să trimiteți orice întrebări, aplicații și sugestii legate de protecția confidențialității dvs. și, în special, a datelor personale, la info@zoyafashion.ro.

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție.

Echipajul magazinului

ZOYA Fashion - Rochii de printesa, rochii de ocazie pentru copii, rochii elegante de fetite, pentru banchete, nunți, Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de naștere, pentru micile domnișoare de onoare.

sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium