Căutare

Produse

Categorii

Colecții

Furnizori

Fara rezultate

  • Logare
  • 0

Retragerea din contract

Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract în termen de 14 zile, fără a oferi niciun motiv.


Adresa depozitului:

ZOYA Fashion - CzechLogistic

Arad - Iratos FN

Soseaua Arad 0 (DPD DEPO)

310001 Arad


Condiții de returnare a mărfurilor:

  1. Dreptul de retragere din contract este efectiv dacă Cumpărătorul transmite magazinului, în termen de 14 zile de la primirea bunurilor, o declarație de retragere din contract în scris la adresa magazinului sau la adresa de e-mail info@zoyafashion.ro.

  2. Cumpărătorul returnează bunurile la magazin în termen de 14 zile de la depunerea declarației de retragere din contract. Mărfurile returnate trebuie să fie intacte, inclusiv complete, în ambalajul original și fără semne de utilizare. Costurile de expediere sunt suportate de client.

  3. În termen de 3 zile lucrătoare de la primirea coletului, Magazinul va verifica starea produsului livrat.

  4. În termen de 14 zile de la verificarea mărfurilor, Magazinul returnează clientului suma plătită. Clientul trebuie să indice numărul contului bancar către care urmează să fie transferată rambursarea. În cazul plății cu cardul de credit, rambursarea se va face pe card.

Model de formular pentru retragere din contract:

Anunț/ Anunțăm(*) că prin aceasta mă retrag/ ne retragem (*) din contractul de achiziție al acestui produs:Data comandării produsului:Numele, prenumele și adresa cumpărătorului consumatorului/consumatorilor:
Numărul comenzii:Numele produsului:Semnătura cumpărătorului consumatorului/consumatorilor:Data:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact la info@zoyafashion.ro sau telefonic la +48 784 211 680.

Echipajul magazinului

ZOYA Fashion - Rochii de printesa, rochii de ocazie pentru copii, rochii elegante de fetite, pentru banchete, nunți, Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de naștere, pentru micile domnișoare de onoare.

Coş

Cosul de cumparaturi este gol.

Cumpărați primul dvs. produs