a verifica total: 0,00 RON
Despre noi

Există magie ascunsă în zâmbetul unui copil, deoarece poate face să zâmbească întreaga lume.

rochii fetite, rochii bebe, rochite botez bebe, rochii de printesa, rochii de ocazie copii

Rochiile ZOYA sunt un amestec drăguț de stiluri preferate, de la clasic și basm la îndrăzneț și plin de farmec!

Satisfacția clienților noștri, în special a celor mai tineri, este cel mai important lucru pentru noi, prin urmare depunem toate eforturile pentru a ne asigura că comenzile sunt executate rapid și că bunurile oferite sunt excepționale și de cea mai înaltă calitate. Datorită angajamentului profesioniștilor noștri care sunt dispuși să ofere sfaturi, cumpărăturile din magazinul nostru online devin pură plăcere.

 

Istoria ZOYA

La început, hainele noastre erau cusute în afara granițelor țării și distribuția era realizată de noi înșine. Cu toate că am întâmpinat dificultăți inițiale și restricții, firma ZOYA a câștigat rapid recunoaștere printre părinții care căutau haine originale și de înaltă calitate pentru copiii lor la prețuri accesibile.

În timp, firma ZOYA a crescut și am început să deschidem treptat propriile noastre magazine în Polonia, angajând mai mulți lucrători care ne-au ajutat în producția și vânzarea hainelor pentru copii. Odată cu dezvoltarea firmei, au început să apară noi provocări pe care piața ne-a pus în față.

Una dintre aceste provocări a fost criza economică care a lovit întreaga industrie vestimentară. Companiile au început să-și închidă magazinele, iar clienții au renunțat la achiziționarea hainelor de lux pentru copiii lor. ZOYA a simțit și ea efectele crizei, dar în loc să renunțe, noi ca părinți ai celui de-al treilea copil am decis că trebuie să ne implicăm și mai mult.

Am început să căutăm soluții inovatoare și să introducem vânzarea online, mutându-ne activitățile în mediul online nu a fost ușor - multe nopți nedormite și lipsa zilelor libere într-un an. Toate acestea pentru a ne menține brandul și a permite dezvoltarea ulterioară.

Cu toate dificultățile întâmpinate, firma ZOYA a rămas întotdeauna fidelă scopului său inițial - de a aduce bucurie copiilor prin haine elegante. Produsele noastre au fost întotdeauna realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, iar designerii noștri s-au străduit să aibă grijă de fiecare detaliu, astfel încât hainele să fie nu doar elegante, ci și confortabile de purtat.

După ani de muncă și sacrificii, firma ZOYA a devenit una dintre cele mai bune mărci de haine elegante pentru copii din Polonia. Produsele noastre se bucură de o popularitate constantă, iar fondatorii noștri privesc cu mândrie la lucrarea lor.

Această scurtă istorie a companiei noastre este o poveste despre pasiune, sacrificiu și credința în visurile noastre. Este, de asemenea, o poveste despre depășirea dificultăților și despre dorința constantă de a ajunge la perfecțiune. Datorită determinării și voinței noastre de fier, firma ZOYA a devenit una dintre cele mai bune mărci de îmbrăcăminte elegantă pentru copii din Europa, care aduce bucurie copiilor și este achiziționată cu mândrie de către părinții lor.

 

Extindem în mod constant grupul clienților noștri și ne aflăm și în alte țări:

ZOYA Polonia: www.zoyafashion.pl

ZOYA Portugalia: www.zoyafashion.pt

ZOYA Austria: www.zoyafashion.at

ZOYA Republica Cehă: www.zoyafashion.cz

ZOYA Olanda: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Germania: www.zoyafashion.de

ZOYA Slovacia: www.zoyafashion.sk

ZOYA Ungaria: www.zoyafashion.hu

ZOYA Marea Britanie: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Italia: www.zoyafashion.it

ZOYA Franţa: www.zoyafashion.fr

ZOYA Spania: www.zoyafashion.es

ZOYA Belgia: www.zoyafashion.be

ZOYA Danemarca: www.zoyafashion.dk

ZOYA Bulgaria: www.zoyafashion.bg

ZOYA Lituania: www.zoyafashion.lt

ZOYA Letonia: www.zoyafashion.lv

ZOYA Estonia: www.zoyafashion.ee

ZOYA Croaţia: www.zoyafashion.hr

ZOYA Irlandawww.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenia: www.zoyafashion.si

ZOYA Grecia: www.zoyapaidi.gr

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact la info@zoyafashion.ro

 

Echipajul magazinului

ZOYA Fashion - Rochii de printesa, rochii de ocazie pentru copii, rochii elegante de fetite, pentru banchete, nunți, Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de naștere, pentru micile domnișoare de onoare.

sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium