Despre noi

Magia unui zâmbet de copil poate lumina întreaga lume.

rochii fetite, rochii bebe, rochite botez bebe, rochii de printesa, rochii de ocazie copii

Rochiile ZOYA combină eleganța clasică cu stilul modern de stiluri preferate, de la clasic și basm la îndrăzneț și plin de farmec!

Satisfacția clienților noștri, în special a celor mai tineri, este cel mai important lucru pentru noi, prin urmare depunem toate eforturile pentru a ne asigura că comenzile sunt executate rapid și că bunurile oferite sunt excepționale și de cea mai înaltă calitate. Datorită angajamentului profesioniștilor noștri care sunt dispuși să ofere sfaturi, cumpărăturile din magazinul nostru online devin pură plăcere.

 

Povestea ZOYA este una despre pasiune, dedicare și dragoste pentru modă.

La început, hainele noastre erau cusute în afara granițelor țării și distribuția era realizată de noi înșine. Cu toate că am întâmpinat dificultăți inițiale și restricții, firma ZOYA a câștigat rapid recunoaștere printre părinții care căutau haine originale și de înaltă calitate pentru copiii lor la prețuri accesibile.

În timp, firma ZOYA a crescut și am început să deschidem treptat propriile noastre magazine în Polonia, angajând mai mulți lucrători care ne-au ajutat în producția și vânzarea hainelor pentru copii. Odată cu dezvoltarea firmei, au început să apară noi provocări pe care piața ne-a pus în față.

Una dintre aceste provocări a fost criza economică care a lovit întreaga industrie vestimentară. Companiile au început să-și închidă magazinele, iar clienții au renunțat la achiziționarea hainelor de lux pentru copiii lor. Deși ZOYA a resimțit impactul crizei, am rămas neclintiți în misiunea noastră de a aduce bucurie în viețile copiilor.

Am început să căutăm soluții inovatoare și să introducem vânzarea online, mutându-ne activitățile în mediul online nu a fost ușor - multe nopți nedormite și lipsa zilelor libere într-un an. Toate acestea pentru a ne menține brandul și a permite dezvoltarea ulterioară.

Cu toate dificultățile întâmpinate, firma ZOYA a rămas întotdeauna fidelă scopului său inițial - de a aduce bucurie copiilor prin haine elegante. Produsele noastre au fost întotdeauna realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, iar designerii noștri s-au străduit să aibă grijă de fiecare detaliu, astfel încât hainele să fie nu doar elegante, ci și confortabile de purtat.

După ani de muncă și sacrificii, firma ZOYA a devenit una dintre cele mai bune mărci de haine elegante pentru copii din Polonia. Produsele noastre se bucură de o popularitate constantă, iar fondatorii noștri privesc cu mândrie la lucrarea lor.

Această scurtă istorie a companiei noastre este o poveste despre pasiune, sacrificiu și credința în visurile noastre. Este, de asemenea, o poveste despre depășirea dificultăților și despre dorința constantă de a ajunge la perfecțiune. Datorită determinării noastre, ZOYA a devenit unul dintre liderii în îmbrăcăminte elegantă pentru copii în Europa.

 

Ne mândrim că servim clienți din întreaga Europă și continuăm să ne extindem prezența pe piață:

ZOYA Polonia: www.zoyafashion.pl

ZOYA Portugalia: www.zoyafashion.pt

ZOYA Austria: www.zoyafashion.at

ZOYA Republica Cehă: www.zoyafashion.cz

ZOYA Olanda: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Germania: www.zoyafashion.de

ZOYA Slovacia: www.zoyafashion.sk

ZOYA Ungaria: www.zoyafashion.hu

ZOYA Marea Britanie: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Italia: www.zoyafashion.it

ZOYA Finlanda: www.zoyafashion.fi

ZOYA Franţa: www.zoyafashion.fr

ZOYA Spania: www.zoyafashion.es

ZOYA Belgia: www.zoyafashion.be

ZOYA Danemarca: www.zoyafashion.dk

ZOYA Bulgaria: www.zoyafashion.bg

ZOYA Lituania: www.zoyafashion.lt

ZOYA Letonia: www.zoyafashion.lv

ZOYA Estonia: www.zoyafashion.ee

ZOYA Croaţia: www.zoyafashion.hr

ZOYA Irlandawww.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenia: www.zoyafashion.si

ZOYA Suedia: www.zoyafashion.se

ZOYA Grecia: www.zoyapaidi.gr

 

Dacă ai nelămuriri sau vrei să afli mai multe, suntem aici pentru tine!

Echipa noastră de la ZOYA Fashion - rochite fete, rochii elegante fetițe, rochii albe fetițe, rochii ocazie fete, rochite fete nunta, rochii printesa copii, rochite de craciun fete, rochii de copii, rochii printesa copii, rochite botez bebelusi.

sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium