Livrare

Metode de livrare

În funcție de cantitatea și greutatea produselor comandate de dvs., de metoda de plată selectată și de propriile preferințe, puteți alege una dintre metodele de livrare:

  • Cel mai rapid și mai sigur:
    Companie de curierat - livrarea se efectuează de către o companie de curierat profesională DPD sau GLS. Alegerea unui curier înseamnă confort și certitudine că comanda dvs. va ajunge la timp la un preț rezonabil. În plus, veți primi un link către pagina de pe adresa dvs. de e-mail, unde veți putea verifica unde se află expedierea dvs.

 

  • Transport gratuit:

    La comanda de la 360 RON, puteți beneficia de livrare gratuită, care se efectuează prin Packeta.

Veți cunoaște costul total al livrării comenzii după adăugarea produselor în coș și apoi selectând forma de livrare și metoda de plată care vă interesează - în rezumat veți vedea valoarea exactă care trebuie plătită.

Timpul de livrare

Metoda de livrare

Timpul de livrare

Livrare gratuită din suma comenzii 360 RON

 

3-4 zile lucrătoare

2-3 zile lucrătoare

 

Termenul limită pentru primirea coletului

Imediat după plasarea comenzii dvs., veți primi un e-mail de confirmare a comenzii și un link. După primirea plății pentru comandă, începem implementarea acesteia și veți fi informat cu privire la progresul muncii noastre.

 

Data primirii coletului = data expedierii + ora livrării

 

Data de livrare depinde de disponibilitatea produselor și de metoda de plată selectată, în timp ce timpul de livrare depinde de metoda de livrare pe care o alegeți.

Disponibilitatea produselor

Pentru fiecare produs, este dată o dată care descrie când produsele pot fi expediate de noi - de la 24 de ore la câteva, uneori chiar și câteva zile (în cazul produselor greu accesibile). Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că oferta prezentată pe site corespunde nivelurilor reale de stoc, cu toate acestea, se poate întâmpla ca termenul de livrare efectiv să fie prelungit - vă vom informa imediat.

Dacă comandați mai multe produse, timpul de expediere pentru întreaga comandă se potrivește cu produsul cu cel mai lung timp de expediere. Puteți finaliza comanda în etape - contactați-ne sau introduceți adnotarea corespunzătoare în comentariile la comandă.

Livrări internaționale

Țara de livrare

Timpul de livrare

Austria, Germania, Republica Cehă, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Letonia, Estonia, Lituania, Belgia, Țările de Jos

 

1-2 zile lucrătoare

 

Bulgaria, Danemarca, Ungaria

2-3 zile lucrătoare

Franța, Spania, Italia, Croația, Irlanda, Liechtenstein, San Marino,

3-4 zile lucrătoare

Portugalia, Suedia,

5-6 zile lucrătoare

Finlanda, Muntenegru, Ucraina, Moldova, Israel, Islanda, Albania, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia, Malta, Macedonia de Nord, Norvegia, Serbia, Elveția, Regatul Unit

7-10 zile lucrătoare

Alte țări

Va rog sa ne contactati

 

Dacă ai nelămuriri sau vrei să afli mai multe, suntem aici pentru tine!

Echipa noastră de la ZOYA Fashion - Rochii de printesa, rochii de ocazie pentru copii, rochii elegante de fetite, pentru banchete, nunți, Împărtășanie, Botez, petreceri de ziua de naștere, pentru micile domnișoare de onoare.

sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium