Rolul Micutei domnișoare de onoare la o nuntă 0
rochie pentru fete, rochite fetite, rochite bebe, rochita de printesa, rochii de ocazie copii, rochie pentru copii

Rolul Micutei domnișoare de onoare la o nuntă

Fetițele visează să devină domnișoară de onoare la o nuntă. Apoi se simt apreciați și importanți. Dacă în familia sau prietenii tăi există o fată între 3 și 9 ani, poți să-i ceri să acționeze ca Mica Domnisitoare de Onoare la nunta ta.

Merită să ai o domnișoară de onoare care să te ajute?

Poate că Mica Domnișoară de Onoare nu te va ajuta cu prea multe lucruri, dar cu siguranță va da ceremoniei tale un caracter aparte. O fată într-o rochie dulce cu chip de înger va simți cu siguranță oaspeții și va aduce un zâmbet pe fețe. Dacă doriți ca cei dragi să-și amintească nunta dvs. ca fiind unică și neconvențională, luați în considerare implicarea unei domnișoare de onoare pentru a vă ajuta. Va fi o mare onoare pentru fată și cu siguranță vei fi fericit să-i faci visul să devină realitate.

Sarcini pentru mica domnisoara de onoare

Sarcinile pe care le încredințați Micii Domnișoare de Onoare trebuie să fie adecvate vârstei. Cele mai mici fete pot arunca flori în fața ta în drum spre altar. Dacă ai un voal lung, un copil de câțiva ani va reuși ușor să-l poarte. Fetele mai mari, in jur de 8-10 ani, pot cere chiar sa citeasca la nunta sau sa cante un psalm daca sunt talentate muzical. Merită să vorbiți cu copilul în prealabil și să întrebați cum se vede el în acest rol. Acest lucru va minimiza riscul ca în această zi importantă copilul să se răzgândească sau să devină stresat de sarcini în care se simte nesigur.

Cum să o îmbraci pe Mica domnișoară de onoare?

Rochia Micutei domnișoare de onoare joacă un rol important. Merită să faci o rochie pentru o fată să iasă în evidență din mulțime și, în același timp, să ai un element comun cu accesoriile tale. Rochiile pentru fete pot sublinia stilul ceremoniei (de exemplu, pentru o nuntă în stil boho, rochia din tul Estelle va fi perfectă). Dacă vei purta o rochie din dantelă, caută o rochie de top din dantelă pentru mica ta ajutor, ca în modelul de rochie Margaret roz deschis. Merită să te concentrezi pe accesorii precum o coroană de flori, din care vei avea un buchet de mireasă. Dacă plănuiești să implici mai multe fete pentru rolul Micutei Domnișoare de Onoare, alege un model de rochii sau un element comun, precum o eșarfă. Atunci când alegeți o rochie pentru copii, rețineți însă preferințele lor, astfel încât să nu se simtă deghizat. Acest lucru le va afecta comportamentul. Mergi cu fata la magazin, unde va putea proba mai multe modele. Un copil mulțumit își va îndeplini cu bucurie sarcina importantă și vei fi sigur că ceremonia va arăta ca un basm.

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium