Este rochia o idee bună pentru un cadou de Crăciun pentru o fată? 0
Este rochia o idee bună pentru un cadou de Crăciun pentru o fată?

Un cadou pentru un copil – indiferent dacă este o rochie sau orice altceva – trebuie să fie o bucurie pentru el în primul rând. Nu încerca să-ți forțezi copilul să devină o prințesă dacă în mod clar are gusturi diferite și preferă o mașină de pompieri decât chiar și cea mai plină de farmec pentru o fată.

Aceste interese, însă, devin clare la vârsta de câțiva ani și putem observa rapid dacă creștem o doamnă micuță elegantă, care își întinde cu nerăbdare pantofii mamei și își îmbracă constant păpușile. În acest caz, rochia fetei va fi un cadou perfect de Crăciun.

O rochie pentru o fată - în fiecare zi sau de sărbători?

Atunci când alegem o rochie de fată pentru un cadou de Crăciun, ar trebui, desigur, să ne ghidăm după gustul persoanei în cauză. Totuși, să o abordăm necritic, alegând doar ceea ce le place copiilor noștri, mai ales dacă au câțiva ani. La aceasta varsta, copilul va avea tendinta de a face rochii exagerate cunoscute din basme – kilometri de tul si kilograme de paiete. Pe de altă parte, nici rochiile simple, de zi cu zi, pentru fete nu o vor face fericită.

Asa ca sa facem compromisuri - o rochie girly care va fi glamour si eleganta, dar folosita si pentru majoritatea ocaziilor. Să dăm copilului șansa de a arăta o rochie nouă și de a o purta la majoritatea sărbătorilor de familie - zile de naștere, prima împărtășanie sau nunți.

Putem alege cu succes o croiala adaptata varstei copilului si accesorii eficiente. Funcțiile lor pot fi îndeplinite, de exemplu, printr-o fundă mare, aurie, o rochie impresionantă din pene, o rochie atemporală cu fundul de tul roz sau pene eficiente pe mâneci.

O rochie sofisticată pentru o fată mai în vârstă

Fetele de 10-12 ani au deja un simț al stilului mai bun și sunt mai interesate de modă. In cazul lor, putem incerca modele de rochii de fete mai supuse, asemanatoare cu modelele celor mai bune case de moda. O astfel de rochie pentru o fată ca cadou de Crăciun nu numai că va mulțumi ochiul destinatarului, ci va fi și primul cadou „adult”.

Deci, să ținem cont de faptul că copiii mai mari ar dori să fie luați în serios. În loc de roz și croi evazat, voluminos, să mergem la negru, bleumarin și roșu. Să ne asigurăm, de asemenea, că rochia fetei alese are elemente stilate care vor fi punctul focal al rochiei. O rochie din catifea cu decupaje spectaculoase pe umeri sau o rochie cu maneci transparente din tul va fi perfecta pentru acest rol. În astfel de rochii, copilul nostru se va simți cu siguranță apreciat și frumos.

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium