Pantofi pentru bebeluși: Protecție și stil pentru primii pași 0
Pantofi pentru bebeluși: Protecție și stil pentru primii pași

Pantofiorii mici și drăguți sunt adesea aleși de viitoarele mame ca rechizit pentru a anunța vestea fericită celor dragi. Totuși, astfel de pantofi nu sunt folosiți doar ca simbol al așteptării unui copil, ci, în principal, pentru a proteja piciorușele delicate de frig. Dar sunt cu adevărat necesari? Ce ar trebui să știi înainte de a cumpăra prima pereche de pantofi pentru copii?

Când să cumperi primii pantofi pentru copil? Experții din domeniul pediatriei și fizioterapiei sunt de acord - cu cât copilul începe să poarte pantofi mai târziu, cu atât mai bine. Primul an de viață este un moment important în dezvoltarea sistemului osos și motor. În acest caz, este cel mai bine să optezi pentru picioarele goale și explorarea directă a solului.

Totuși, nu întotdeauna este posibil să lași copilul fără încălțăminte. În sezonul rece, picioarele necesită protecție suplimentară împotriva frigului și a precipitațiilor sau zăpezii, când șosetele pot fi insuficiente. Atunci este recomandat să alegi pantofii pentru bebeluși.

Ce sunt pantofii pentru bebeluși? Pantofii pentru bebeluși sunt un tip de încălțăminte creată pentru copii de la naștere până când încep să facă primii pași (aproximativ 12-18 luni de viață). Adesea, sunt folosiți ca o alternativă mai călduroasă pentru șosete. Scopul principal este de a oferi confort termic adecvat în condiții meteorologice nefavorabile (în special pentru cei mai marișori, care nu doresc întotdeauna să se plimbe în cărucior sub o păturică).

Părinții aleg frecvent pantofii pentru bebeluși pentru diferite evenimente importante și ocazii speciale, cum ar fi nunți, botezuri, aniversări sau întâlniri de familie. În aceste cazuri, pantofii completează stilizarea copilului (de exemplu, cu o rochiță pentru fetițe) și în același timp protejează piciorul de frig și murdărie.

Sunt pantofii pentru bebeluși esențiali pentru copil? Pantofii pentru bebeluși nu sunt un element necesar al trusoului pentru copil. Totuși, sunt utili iarna. Dacă însă petreceți majoritatea timpului acasă, permiteți-i micuțului să exploreze lumea cu picioarele goale. În vară, este de asemenea bine să le lași picioarele să respire. Astfel, vei avea grijă de dezvoltarea adecvată a mușchilor, oaselor și articulațiilor sale.

Cum să alegi mărimea primilor pantofi pentru bebeluși? Regula cea mai importantă – niciodată nu cumpăra pantofi pentru copii „la ochi”! Piciorușele bebelușilor au adesea un podbici înalt, de aceea este recomandat să probezi fiecare pantof.

Pentru a măsura corect mărimea, marchează pe o foaie A4 punctele cele mai îndepărtate ale piciorului și apoi verifică dimensiunea cu ajutorul unei rigle. Multe magazine de încălțăminte dispun de unelte adecvate pentru a măsura exact lungimea branțului.

Amintește-ți să nu alegi pantofii pentru bebeluși „exact pe măsură”. Piciorul

La ce să fii atent când alegi pantofii pentru bebeluși? Desigur, aspectul încălțămintei pentru copii este foarte important. Totuși, dacă vrei să te ocupi corect de sănătatea și prevenția picioarelor copilului, merită să te uiți la câteva alte aspecte legate de pantofii pentru bebeluși.

Materialul. Este bine ca pantofii pentru bebeluși să fie confecționați din materiale respirabile. Astfel, vei preveni transpirația picioarelor mici, evitând astfel iritațiile pielii. Cusătura adecvată. Contrar aparențelor, forma corectă a încălțămintei este extrem de importantă pentru confortul utilizării. Examinează cu atenție cusăturile, astfel încât pantofii pentru bebeluși să nu strângă picioarele și gleznele bebelușului. Ușurința și flexibilitatea. Pantofii pentru bebeluși ar trebui să fie ca a doua piele pentru copil. Cu cât sunt mai puțin rigizi, cu atât mai bine! Închiderea adecvată. Astfel, pantofii nu vor aluneca sau cădea. Cele mai bune în acest caz sunt modelele cu arici, unde poți ajusta liber închiderea. Mărimea nu prea mare. Am menționat anterior să nu cumperi pantofi pentru bebeluși „exact pe măsură”, însă încălțămintea prea mare de asemenea poate aduce mai multe daune decât beneficii. Un bebeluș care stă culcat și care se mișcă intens și se joacă cu picioarele poate suferi de frecții neplăcute în astfel de condiții. În schimb, la copiii mai mari, pantofii prea mari pot cauza încrucișarea degetelor, care vor încerca în acest mod să se agațe de sol.

Pantofii pentru bebeluși la Zoya Fashion În cea mai recentă colecție Zoya Fashion, vei găsi pantofi eleganți și călduroși pentru bebeluși, perfecti pentru stilizările de iarnă.

Cine a spus că încălțămintea de iarnă pentru copii trebuie să fie gri și plictisitoare? Datorită frumoaselor accesorii, cum ar fi aripile de înger și coroanele strălucitoare, toată lumea vă va observa în timpul plimbării. Verifică acum modelele disponibile în secțiunea PANTOFI PENTRU FETIȚE.

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium