De ce merită să cumperi haine pentru copii online? 0
De ce merită să cumperi haine pentru copii online?

Comod, rapid și satisfăcător. Pandemia a accelerat un trend ce părea inevitabil. Despre ce vorbim? Desigur, despre cumpărăturile online. Se pare că este una dintre metodele preferate de multe mame pentru a completa garderoba copiilor cu haine pentru copii și rochii pentru fete. De ce acest trend de cumpărături câștigă atâta popularitate?

Ne place să cumpărăm online!

Știai că în 2022, 75% dintre polonezi au declarat că fac cumpărături online cel puțin o dată pe lună? Mai mult, conform unui studiu CBRE, cele mai comandate produse online sunt hainele – 58% dintre respondenți au indicat această opțiune. Cel mai numeros grup care comandă haine online sunt femeile cu vârsta cuprinsă între 25-44 ani – 69% dintre ele au răspuns astfel.

Cum stă situația în cazul hainelor pentru copii?

Conform unui studiu realizat de Reporter Young, încă predomină numărul celor care cumpără din magazine fizice – 54,9% față de 45,1% care comandă online. Totuși, acest rezultat sugerează că sectorul cumpărăturilor online are un mare potențial. Prețurile mai mici în magazinele online și varietatea mare de produse determină din ce în ce mai mulți părinți să cumpere online.

5 motive pentru care merită să cumperi haine pentru copii online

Comoditate

Cumpărăturile online le poți face oriunde ai internet. Nici măcar nu ai nevoie de laptop! Multe magazine online au site-uri adaptate pentru browsere mobile, așa că poți alege liniștit cele mai frumoase rochii pentru fete pentru fiica ta direct de pe telefon, stând pe canapea și uitându-te la desene animate cu ea.

Varietate mare de modele și mărimi

Într-un magazin fizic, înainte de a cumpăra o rochie pentru o fetiță pentru o ocazie specială, trebuie să parcurgi întregul magazin pentru a găsi raftul potrivit, apoi să cauți mărimea dorită. Adaugă la asta mulțimea de oameni care au decis să facă cumpărături în același timp. Sună obositor, nu?

În timpul cumpărăturilor online, întregul sortiment este la un click distanță. Poți seta filtre adecvate pentru a găsi exact ceea ce cauți, de exemplu, o rochie pentru fetiță. În magazinul online ai de asemenea toate mărimile disponibile, așa că trebuie doar să alegi opțiunea potrivită și gata.

Economisirea timpului și energiei

Cumpărăturile fizice de haine pentru copii și rochii pentru fete sunt întotdeauna o mare aventură. Imaginează-ți – mai întâi trebuie să îmbraci copiii pentru ieșire (întotdeauna unul dintre ei vrea să meargă la toaletă), apoi te îmbraci și pe tine, îi duci la cel mai apropiat magazin, îi dezbraci, probezi hainele, îi îmbraci din nou, plătești, aplanezi o ceartă și, în final, te întorci acasă cu produsul. Ne-am obosit doar gândindu-ne la asta, să nu mai vorbim de realizarea propriu-zisă.

Alegând cumpărăturile online, te scutești de toate aceste neplăceri. Copiii pot proba hainele în liniște, când comanda ajunge la ușa voastră. Economisești timp, energie... și nervii tăi.

Posibilitatea de a returna comanda

Ce se întâmplă dacă rochia comandată pentru fetiță este prea mică? Aici se vede avantajul magazinului online față de cel fizic. Ai garantat prin lege 14 zile pentru a returna produsul fără a da vreo explicație, deși multe magazine oferă termene mult mai lungi.

De multe ori nici măcar nu trebuie să mergi la poștă, deoarece există opțiunea ca curierul să ridice pachetul.

Satisfacția

Cumpărăturile nu sunt doar pentru a satisface nevoile de bază, ci oferă și multă plăcere. Cum stă treaba cu comenzile online?

Conform raportului Digital Dopamine, care prezintă rezultatele unui studiu efectuat în rândul a 1680 de respondenți din SUA, Marea Britanie, Brazilia și China, consumatorii sunt mai entuziasmați când cumpărăturile lor sosesc prin poștă decât atunci când cumpără din magazinele fizice. Acest răspuns a fost indicat de 76% dintre persoanele din SUA, 72% din Marea Britanie, 73% din Brazilia și chiar 82% din China.

De unde aceste rezultate atât de ridicate? Așa ne-a programat... natura! În momentul comenzii și așteptării pachetului, corpul eliberează hormonul dopamină. Acesta este responsabil pentru sentimentul de împlinire și euforie. Astfel, cumpărăturile online prelungesc acest sentiment pozitiv, care poate fi perturbat doar de soldul contului bancar la sfârșitul lunii. ;)

Zoya Fashion, adică rochii elegante pentru fete la îndemâna ta

Din aceste motive am creat magazinul online cu rochii pentru fete Zoya Fashion. Ne-am dorit, în primul rând, să facilităm accesul la cele mai la modă creații pentru diverse ocazii pentru fiica ta. Aici vei găsi atât rochii pentru fete pentru nunți sau rochii confortabile pentru comunie, cât și rochii pentru zi cu zi.

Verifică acum cea mai nouă colecție și vezi cât de simplu este!

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium