Cum pot fi implicați copiii în nuntă? 0
rochie pentru fete, rochite fetite, rochite bebe, rochita de printesa, rochii de ocazie copii, rochie pentru copii

Cum să implici copiii la o nuntă?

Copiii trezesc de obicei sentimente calde la adulți și pun zâmbetul pe buze. În special în timpul ceremoniilor precum nunți, vederea lor este emoționantă. Mai mult, astfel de momente rămân cel mai adesea în amintirile oaspeților. Dacă aveți copii în familie, ar trebui să îi implicați pentru a vă ajuta în această zi importantă.

Procesiune de nuntă

Să începem cu nunta. Tu ai grija de decorul bisericii. Flori frumoase, covor până la altar. Fețele oaspeților sunt cu fața spre tine. Și ei sunt în fața ta. Copiii care te conduc la altar ca niște personaje de basm, cu expresii care ating pe toată lumea. Uneori va fi un zâmbet dulce, alteori chipul unui copil copleșit de rolul său. Așa poate arăta nunta ta. Totuși, amintiți-vă să nu vă forțați copiii să joace acest rol. Nu toată lumea se va simți confortabil în ea. Vorbește cu cei mai mici dacă ar dori să te însoțească în acest moment important și în ce rol se văd. Poate plănuiești o rochie cu trenă lungă și o fată visează să o poarte pentru tine. Va fi o experiență grozavă pentru ea și un moment de neuitat și special pentru tine.

Dansuri și jocuri

Primul dans este desigur rezervat mirilor. Dar poate că merită să te gândești dacă să inviti copiii la următoarea, mai ales dacă vor fi mulți la nunta ta. Copiii puțin mai mari probabil nu le va mai fi rușine și vor fi bucuroși să ia parte la distracție. Fetelor le place mai ales să strălucească pe ringul de dans, precum prințesele. Dacă copiii mai mici se simt inconfortabil, li se pot alătura și părinții. Faceți un cerc mare și dansați. Neapărat la melodia cunoscută copiilor - cântecele din basme vor fi o idee grozavă.

Fotografii și videoclipuri de primă mână

Un fotograf profesionist și cameraman este practic un must have în timpul unei nunți. Totuși, dacă în familia ta sunt copii de vârstă școlară care își manifestă interes pentru cameră, roagă-i să facă fotografii sau chiar să facă un film în timpul ceremoniei. Majoritatea copiilor le place să facă poze cu adulții. Este o idee grozavă cu doar plusuri. Nu numai că nu va trebui să așteptați mai mult de o lună pentru procesarea fotografiilor, dar cu siguranță vă veți vedea ceremonia dintr-o altă perspectivă. Este uimitor cum copiii percep lumea diferit de adulți. Un astfel de material poate fi un suvenir grozav - amuzant și emoționant în același timp.

Există multe idei pentru a implica copiii să participe activ la ceremonia de nuntă. Dar amintiți-vă că toată lumea trebuie să simtă asta. Aceasta este cheia distracției.

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium