Micul înger, adică comuniunea 2024 0
Micul înger, adică comuniunea 2024

În curând, într-o clipă, va veni luna mai, iar odată cu ea începe sezonul comuniunii. Este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiicei tale - fiecare fată vrea să arate spectaculos atunci. Prin urmare, merită să te gândești din timp la stilizarea pentru această mare zi a copilului tău.

Ce să alegi pentru a fi la modă, confortabil și practic? Care sunt tendințele comuniunii pentru anul 2024? Ce să faci cu creația, dacă a fost impusă o rochie de comuniune sub formă de albă? Ce rochie să alegi pentru fata ta ca amintire a primei comuniuni sfinte? Citește mai departe!

Cum ar trebui să fie rochia ideală de comuniune pentru o fată? Prima comuniune sfântă este un eveniment foarte emoționant pentru copilul tău. Până la urmă, s-a pregătit pentru această zi de mult timp, exersând rugăciuni, poezii și ordinea evenimentelor în timpul liturghiei. Pentru a-i face această perioadă stresantă puțin mai plăcută, merită să te ocupi de ceea ce fetele iubesc cel mai mult - alegerea unei rochii de comuniune!

Există, totuși, câteva linii directoare pe care ar trebui să le urmezi, astfel încât rochia aleasă să poată deveni cu adevărat o rochie pentru comuniunea sfântă. Care sunt aceste aspecte?

Culoarea creației. Rochia de comuniune pentru o fată ar trebui să fie albă. Acest lucru se datorează simbolisticii acestei culori, care semnifică puritatea și inocența (ca sufletul unui copil). Din fericire, există multe nuanțe de alb, astfel încât poți adapta cu ușurință creația la tipul de frumusețe al copilului tău. Lungimea. În cazul rochiilor de comuniune, cu cât creația este mai lungă, cu atât mai bine. Stilizarea pentru acest eveniment ar trebui să fie modestă și să acopere cea mai mare parte a corpului. Prin urmare, când alegi ținuta finală, uită-te la modelele până la genunchi și mai lungi. Accesoriile. Amintește-ți că este comuniunea sfântă, nu o nuntă! Prin urmare, nu exagera cu bogăția decorurilor și cantitatea de material în rochia de comuniune pentru o fată. Confortul. Cel mai important ar trebui să fie confortul copilului tău. Alege, deci, modele simple de rochii de comuniune, astfel încât fiica ta să se poată juca și dansa liber pe tot parcursul evenimentului.

Ce faci în situația în care parohia a impus de la început purtarea unei albe, iar tu ai cumpărat deja o rochie de comuniune pentru fata ta? Nu-ți face griji - creația se va dovedi a fi perfectă pentru recepția de familie după liturghie. Fiica ta se va simți cu siguranță mai bine în ea, decât stând toată ziua într-o albă.

Amintirea comuniunii sfinte - să cumperi o rochie mai mare pentru fată pe stoc sau nu? Unele parohii organizează așa-numita amintire a comuniunii sfinte la un an după prima comuniune sfântă. Este o liturghie în timpul căreia copiii în straie de sărbătoare sau albe comuniune își amintesc de acest important eveniment. În acest caz, multe mame au îndoieli despre ce să facă cu rochia de comuniune sau albă?

Există 2 soluții în această situație:

Poți cumpăra o rochie cu un mărime mai mare și puțin mai lungă pentru comuniunea fetei sau o albă. Înainte de eveniment, coase ușor creația, astfel încât copilul să nu se împiedice de excesul de material. Peste un an, când fiica ta va crește, desface cusătura și creația este gata!

Această soluție are, de asemenea, dezavantajele sale: în ziua primei comuniuni, fiica ta va avea o rochie de comuniune nepotrivită și nu ai certitudinea că mărimea aleasă va fi cu siguranță potrivită peste un an. De asemenea, poți deteriora accidental creația în timpul desfacerii cusăturii.

În anul evenimentului, cumperi o nouă rochie de comuniune pentru fata ta sau o albă. Dezavantajele? Trebuie să cheltui bani în plus, dar ai certitudinea potrivirii corecte a creației. Pe de altă parte, va fi o mare bucurie pentru fiica ta, dacă va putea alege a doua rochie la modă pentru acea zi.

Cum să ai grijă de rochia de comuniune, pentru a rezista până în acea zi importantă? Ați ales deja rochia pentru fata ta pentru comuniune? Excelent! Pentru ca fiica ta să se poată prezenta în ea cât mai bine, acum trebuie să o păstrezi corespunzător. Cum să faci asta?

Agăță rochia de comuniune pe un umeraș. Astfel, nu vor apărea cute și deformări pe ea. Folosește o husă. Hainele albe tind să-și piardă culoarea sub influența luminii și a prafului. Pentru a menține albul imaculat al rochiei de comuniune, pune-o într-o husă. Astfel, în acea zi, va arăta perfect! Dacă vrei să reîmprospătezi puțin aspectul rochiei alese pentru comuniunea fetei, cu o zi înainte de eveniment, tratează-o cu un aburitor vertical. Înainte de a trece la fapte, verifică eticheta și familiarizează-te cu simbolurile de pe ea.

Pentru mai multe sfaturi despre spălarea și păstrarea rochiilor pentru fete, vă invităm să citiți alte articole ale noastre:

Cum să păstrezi rochiile pentru fete, astfel încât să-și mențină forma pentru mult timp? Cum să speli o rochie pentru o fată, astfel încât să poată fi folosită pentru multe ocazii? Rochiile albe pentru fete - sunt o alegere bună?

Tendințele comuniunii 2024, adică ce rochii pentru comuniune vor fi la modă în acest sezon? Ce va fi la modă în timpul comuniunii 2024? Acest sezon este sub semnul simplității și al clasicului. Cu toate acestea, nu înseamnă că rochiile de comuniune pentru fete din acest an vor fi sărace!

În ceea ce privește croiala, domnesc modelele lungi, dar care dezvăluie gleznele, libere, cu o eșarfă în talie. Partea superioară a rochiei pentru fete este netedă, în timp ce partea de jos este din tul delicat. Există, de asemenea, cusături fine la tivul creației. Cele mai decorate sunt, de obicei, mânecile, decolteul sau talia, dând rochiei un caracter unic. Elegante, feminine și modeste.

Cele mai la modă modele de rochii de comuniune pentru fete la Zoya Fashion Vezi colecția noastră cea mai recentă de rochii de comuniune 2024 și alege dintre ele creația în care fiica ta se va simți ca un mic înger! Care modele recomandăm cel mai mult?

Ayla Rochia pentru fete Ayla se încadrează perfect în tendințele actuale de comuniune 2024. Ceea ce o face să se distingă de restul creațiilor și să fie cu adevărat unică este eșarfa delicat decorată cu diamante și mânecile din pene. Acest lucru face ca întregul să arate ușor și foarte romantic.

Elida Sunt regulile privind aspectul rochiei de comuniune pentru fete destul de stricte la voi? Elida se potrivește perfect aici! Partea superioară ușor strălucitoare cu cristale delicate la decolteu se combină perfect cu partea de jos din tul care cade frumos. Va fi o creație minunată pentru un astfel de eveniment important!

Lara Feminină, modestă, pur și simplu perfectă - așa este rochia de comuniune Lara. De ce să o alegi pentru prima comuniune sfântă a fiicei tale? Datorită volanelor delicate din tul pe umeri și la baza creației, copilul tău va arăta spectaculos, dar în același timp subtil. Este stilizarea perfectă pentru o astfel de sărbătoare.

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium