Accesorii Unice pentru Ziua de Comunie: Transformă Rochia Fetiței Tale 0
Accesorii Unice pentru Ziua de Comunie: Transformă Rochia Fetiței Tale

O rochie modernă și confortabilă pentru comunie este doar începutul. Pentru a obține un aspect cu adevărat unic, trebuie să te concentrezi pe accesorii elegante și atractive. Ce să alegi pentru o astfel de ținută, astfel încât să fie ordonată și în același timp impresionantă? Află!

Coroana de comunie – esențială pentru un eveniment special Când te gândești la o rochie de comunie pentru fetițe, primul (și de altfel potrivit) accesoriu care îți vine în minte este coroana de comunie. Dar de unde provine și cum să o creezi astfel încât să se potrivească perfect cu rochia aleasă?

Scurtă istorie a coroanei de comunie Coroana este un accesoriu pentru cap, care are origini în vremurile antice. În acele timpuri, era făcută din ramuri de mirt și purtată în onoarea zeiței Afrodita. Cu timpul, a devenit un simbol al inocenței, fiind purtată de obicei de fete și femei necăsătorite.

Cum a devenit coroana un element al ținutei de comunie? În trecut, prima împărtășanie era o ocazie pentru „a te afișa” în familiile mai bogate. La altar, domneau rochii de comunie ornate pentru fete și costume elegante pentru băieți. Pentru a readuce modestia și puritatea ceremoniei, parohiile au început să introducă albe uniforme. Astfel, coroanele de comunie au devenit un accesoriu care adaugă un aspect unic ținutei.

Ce fel de coroană de comunie să alegi – artificială sau din flori vii? Prima împărtășanie are loc de obicei în mai, când natura înflorește cu o varietate de flori. De aceea, în trecut erau obișnuite coroanele de comunie făcute din plante vii. Cele mai populare flori erau trandafirii (în special cei cu flori mici), gipsophila, garoafele, crizantemele și lăcrămioarele.

Moda are tendința de a reveni, iar în ultimele sezoane se observă o revenire a coroanelor din flori vii. Cum să creezi un astfel de accesoriu pentru fiica ta? Deși pare complicat, este destul de simplu – tot ce ai nevoie este puțină răbdare și concentrare, iar rezultatele vor fi uluitoare!

Ce ai nevoie pentru a crea o coroană din flori vii?

Desigur, flori! Dar pentru a nu exagera, folosește maxim 2 tipuri de flori. Astfel, vei menține un aspect natural al ținutei. Fir floral cu un diametru de cel puțin 1 mm ca bază pentru coroană. Ideal ar fi să fie deja de culoare verde – astfel nu va trebui să-l maschezi în plus. Circumferința exactă a capului copilului. Planifici o coroană închisă? Verifică mărimea capului copilului cu o bandă de croitorie. O circumferință prea mare va face ca accesoriul să cadă mereu pe ochii fiicei tale, iar una prea mică va fi incomodă. Panglică satinată. Un bun punct de pornire în aventura creării de coroane sunt accesoriile reglabile. În acest caz, panglica satinată este ideală. În plus, aceste panglici căzând liber adaugă un aer romantic și foarte feminin întregii ținute. Banda florală verde va fi utilă pentru a masca și a uni capetele florilor. Lipiciul floral este necesar atunci când vrei să adaugi flori cu tulpini scurte la coroană. Acesta va asigura menținerea florii în locul dorit și va păstra umiditatea, astfel încât coroana să arate proaspăt pentru mai mult timp.

În cazul coroanelor din flori vii, rămâne încă problema depozitării corecte a ornamentului. O coroană făcută prea devreme va deveni lăsată și va arăta nesofisticat. Ce să faci în această situație?

Coroana gata făcută trebuie păstrată în frigider, într-un recipient închis. Ia în considerare faptul că nu toate tipurile de flori rezistă la fel de mult. Dacă vrei ca fiica ta să se bucure de coroană și în ziua următoare sau plănuiești să o pregătești ceva mai devreme, alege mirtul sau gipsophila. Evită trandafirii deschiși la culoare – petalele lor își pierd rapid aspectul ideal.

Dacă în agitația pregătirilor pentru prima împărtășanie nu ai timp să creezi o astfel de coroană, poți să o cumperi în versiune artificială. Un astfel de accesoriu va arăta întotdeauna bine și cu siguranță va fi mai durabil decât varianta sa vie. Va fi, de asemenea, o amintire frumoasă a acestui eveniment special.

Ce să alegi în loc de coroană de comunie? Fiica ta a refuzat categoric să poarte o coroană de comunie? Nimic pierdut! Dacă vrei să îi decorezi coafura în acea zi, ai încă câteva opțiuni.

Bentițe de păr pentru fetițe O alternativă excelentă la coroana de comunie sunt bentițele decorative pentru păr. Multe dintre ele includ aplicații suplimentare, cum ar fi perle, paiete, funde din tul sau flori artificiale. Totuși, asigură-te că bentița se potrivește cu întreaga ținută – cel mai bine este să o alegi în culoarea rochiei de comunie pentru fetiță.

Verifică acum bentițele disponibile pentru fetițe din colecția Zoya Fashion – INTRĂ AICI.

Agrafe decorative pentru păr pentru fetiță Dacă ați decis asupra unei anumite coafuri în loc de părul lăsat liber, o idee bună pentru a o diversifica sunt agrafele de păr. Fundițe delicate din material, perle strălucitoare și paiete vor accentua look-ul și vor ajuta la stabilizarea mai bună a întregii coafuri.

Alege dintr-o varietate de agrafe de păr și creează o ținută de comunie de neuitat – INTRĂ AICI.

Alte accesorii de luat în considerare pentru crearea unei ținute de comunie cu rochie pentru fetiță Ce altceva va accentua aspectul unic al fiicei tale în timpul unui eveniment atât de important precum prima împărtășanie? Adaugă aceste accesorii la rochia de comunie aleasă pentru fetiță și bucură-te de efect!

Bolero Vremea în mai poate fi capricioasă. Prin urmare, un bolero nu doar completează perfect ținuta de comunie, dar și protejează umerii copilului de frig. În plus, un astfel de articol poate fi folosit și pentru alte ținute, deci merită să îl ai „pentru orice eventualitate”.

Verifică modelele disponibile de bolero din colecția Zoya Fashion și alege modelul perfect pentru această zi specială – INTRĂ AICI.

Ciorapi, șosete până la genunchi Pe timp de vreme nefavorabilă, este important să protejezi nu doar umerii copilului, ci și picioarele. În acest scop, șosetele până la genunchi și ciorapii pentru fetițe sunt perfecte. Modelele cu aripi de înger sau fundițe delicate vor adăuga cu siguranță un farmec special întregii ținute.

Verifică acum ciorapii speciali pentru fiica ta – INTRĂ AICI.

Genți Un accesoriu util pentru o fetiță în timpul primei împărtășanii este o geantă mică albă, pe un lanț subțire sau curea. Nu doar completează ținuta, dar este și locul perfect pentru a păstra șervețele, rozariul sau cartea de rugăciuni în timpul slujbei.

Mănuși Nu este un accesoriu esențial pentru ținuta de comunie, dar mănușile de comunie cu siguranță vor adăuga eleganță și vor face ca fiica ta să se simtă ca o mică prințesă. Merită să iei în considerare!

Fă ca ziua primei împărtășanii a fiicei tale să fie un eveniment de neuitat și special în viața voastră. Până la urmă, este sărbătoarea ei specială!

Postează comentarii (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium