Set Regal Bebeluș Șosete și Bandă cu Coroană

set bebeluși, șosete antiderapante, bandă cap bebeluși, coroană bebeluș, cadou bebeluș, îmbrăcăminte bebeluș elegantă, accesorii bebeluș regale, șosete bebeluș moale, bandă dantelă bebeluș
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 45,00 Lei 45.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

"Setul Micuței Prințese" este o propunere unică pentru părinții care doresc să înconjoare bebelușul lor cu delicatețe și splendoare regală. Setul constă din șosete antiderapante și o bandă pentru cap fără presiune, ambele păstrând o nuanță crem care va adăuga strălucire oricărei ceremonii.

Șosetele pentru bebeluși, realizate dintr-un material moale, asigură confort și siguranță micuțului datorită elementelor antiderapante. Acestea sunt decorate cu o adorabilă fundă din tul și o coroană aurie, ceea ce face ca fiecare pas al copilului să arate deosebit și elegant.

Banda pentru cap, confecționată din dantelă delicată, nu este doar un accesoriu frumos, ci și practic. Moale și elastică, nu strânge capul, menținându-se stabil pe acesta. Dantela, combinată cu funda din tul și un accent discret de perlă, creează un duet armonios cu șosetele.

"Setul Micuței Prințese" este o propunere excelentă pentru bebeluși la diverse ocazii, de la botezuri, la ceremonii familiale, până la plimbări zilnice în stil regal. Este ideal ca un cadou care va încânta orice părinte preocupat de detalii elegante și unice în îmbrăcămintea copilului său.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium