Rochița Estelle Albă

Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 132,00 Lei 132.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Rochița Estelle Albă: Visul Oricărei Micuțe Doamne

Vă prezentăm visul oricărei micuțe doamne – rochița pentru fetițe Estelle! Estelle este sinonim cu subtilitatea și lejeritatea. Această rochiță excepțională pentru fetițe este alegerea ideală pentru ocazii speciale, permițându-i micuței tale să se evidențieze spectaculos. Realizată cu cea mai mare atenție la confort, rochița permite distracții nebune și cele mai imaginative figuri de dans. Estelle îndeplinește visurile oricărei fetițe, transportând-o în lumea adevăratelor zâne din povești.

Confortul în timpul purtării rochiței pentru fetițe este o prioritate. Estelle a fost creată folosind tul și bumbac, garantând astfel moliciunea și ventilația adecvată. Astfel, micuța ta nu doar că se va simți excepțional de liberă, dar va evita și senzația de supraîncălzire în timpul jocurilor intense. Este important ca pielea copiilor să fie protejată împotriva iritațiilor și a scutecelor.

Combinarea tulului și bumbacului într-o nuanță delicată de alb conferă rochiței un caracter unic și feminin. Este alegerea perfectă pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, botezuri, comuniuni sau alte evenimente familiale importante.

Estelle combină detalii unice care adaugă un farmec special rochiței. Partea de sus a creației este un bolero transparent din tul, cu numeroase aplicății în formă de flori 3D, care strălucesc delicat. Această decorare spectaculoasă atrage atenția și adaugă eleganță întregii ținute.

Talia înaltă a acestui model accentuează avantajele aspectului copilului tău, iar partea de jos a rochiței este formată din două straturi de tul, finalizate cu frumoase aplicății 3D la baza creației. Efectul este lejer, feminin și magic – ideal pentru o mică prințesă.

Întreaga rochiță este căptușită cu o căptușeală de bumbac, asigurând nu doar ventilația adecvată, dar și întărirea structurii creației. Astfel, rochița Estelle este perfectă pentru multe evenimente și ceremonii diferite.

Alegând rochița pentru fetițe Estelle, alegeți atât eleganța, cât și confortul. Este visul oricărei micuțe doamne, care îi va permite micuței tale să se simtă ca o adevărată zână din basme.

Vârstă Mărime Circumferinţa pieptului Lungimea rochiei
2-3 ani 98/104 56 cm 55 cm
3-4 ani 110 59 cm 61 cm
5-6 ani 116/122 62 cm 67 cm
7-8 ani 128/134 65 cm 73 cm

 

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium