Pantofiori Bebeluși cu Tulle Roz

pantofiori bebeluși, încălțăminte roz bebeluși, pantofi eleganți bebeluși, pantofiori cu tulle, pantofiori cu kokardă, încălțăminte confortabilă bebeluși, pantofiori de calitate bebeluși, pantofiori siguri bebeluși
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 75,00 Lei 75.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Avem plăcerea să vă prezentăm minunații noștri pantofiori pentru bebeluși - mici capodopere ale artei vestimentare, care vor face ca micuțul dumneavoastră să arate absolut superb și elegant. Acești adorabili pantofiori, într-o nuanță delicată de roz, frumos lăcuiți și decorati cu o drăguță fundiță, reprezintă un adevărat omagiu adus stilului și confortului celor mai mici dintre noi.

Prioritatea noastră este să asigurăm micuților dumneavoastră confortul și siguranța maximă. De aceea, pantofiorii noștri pentru bebeluși sunt confecționați din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a proteja piciorușele delicate și a oferi o senzație de confort pe tot parcursul zilei.

Designul unic al acestor pantofiori este cartea noastră de vizită. Fundița adaugă farmec și îi transformă nu doar într-un element practic de garderobă, ci și într-un accent spectaculos al oricărei ținute a micuței dumneavoastră comori.

Aveți încredere în experiența noastră în producția de pantofiori pentru bebeluși. Pantofiorii noștri pentru bebeluși sunt atent lăcuiți pentru a-și păstra frumusețea pe termen lung, însoțindu-vă micuții în fiecare moment de neuitat.

Vă invităm să descoperiți magia pantofiorilor noștri pentru bebeluși - o armonie de eleganță, confort și funcționalitate. Creați amintiri care să sublinieze unicitatea micuților dumneavoastră. Disponibili acum în magazinul nostru!

Vârstă Lungimea inserției
0-6 luni 11 cm
6-12 luni 12 cm
12-18 luni 13 cm

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium