Pantofi Bebeluși cu Fundiță Albi pentru Fete

Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 65,00 Lei 65.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Avem plăcerea să vă prezentăm Pantofii Subțiri cu Fundiță Albi pentru Bebeluși - o combinație de frumusețe subtilă și eleganță extraordinară, care cu siguranță va încânta micuțul dumneavoastră. Acești pantofi minunați, în culoarea albă și ușor lăcuiți, sunt alegerea perfectă pentru cei mai tineri utilizatori.

Punem accent pe confort și siguranță în produsele noastre pentru micuții dumneavoastră. Realizați din materiale de cea mai înaltă calitate, pantofii noștri pentru bebeluși oferă delicatețe și plăcere în purtare, aspecte esențiale în această fază crucială de dezvoltare.

Designul unic al pantofilor noștri le conferă un caracter special, făcându-i nu doar un element funcțional de îmbrăcăminte, dar și un accent spectaculos pentru ținutele micuților dumneavoastră. Detalii fine, cum ar fi strălucirea subtilă a lacului, adaugă un farmec deosebit și fac ca pantofii noștri pentru bebeluși să se distingă.

Credem că primii pași ai copilului dumneavoastră sunt momente extrem de importante. De aceea, pantofii noștri sunt proiectați cu grijă pentru a susține dezvoltarea naturală a picioarelor și pentru a oferi confort maxim în orice activitate.

Cu experiență îndelungată în crearea de produse pentru copii, știm cât de importantă este calitatea și durabilitatea. Pantofii noștri pentru bebeluși sunt meticulos realizați pentru a îndeplini cele mai înalte standarde și vor însoți micuții dumneavoastră în multe momente frumoase.

Vă invităm să descoperiți magia pantofilor noștri pentru bebeluși - o combinație perfectă de estetică, confort și siguranță. Creați amintiri unice cu pantofii noștri care vor evidenția frumusețea celor mai prețioși comori ale dumneavoastră. Disponibili acum în magazinul nostru!

Vârstă Lungimea inserției
0-6 luni 11 cm
6-12 luni 12 cm
12-18 luni 13 cm

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium