Pantofi Bebeluși cu Flori Roz

Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 65,00 Lei 65.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Pantofi Bebeluși cu Flori Roz - O Alegere Elegantă și Confortabilă pentru Micuții Voștri

Avem plăcerea de a vă prezenta pantofii noștri unici pentru bebeluși, adevărate opere de artă ale stilului, care vor face ca micuții voștri să arate superb și elegant. Acești pantofi minunați, într-o nuanță delicată de roz și decorati cu flori adorabile, reprezintă esența delicatetății și farmecului pentru cei mai mici comori ale voastre.

Confort și Siguranță

Prioritatea noastră este de a asigura confortul și siguranța maximă pentru micuții voștri. Pantofii noștri pentru bebeluși sunt confecționați din materiale de cea mai înaltă calitate, având grijă de pielea delicată și de piciorușele bebelușilor voștri, permițându-le să descopere lumea în voie.

Design Unic și Stil Personalizat

Florile adaugă un caracter unic pantofilor, oferind micuților voștri un stil personalizat care cu siguranță va atrage atenția și va sublinia farmecul lor.

Suport Natural și Confort Maxim

Proiectând acești pantofi, ne-am gândit și la primii pași ai micuților voștri. Pantofii noștri pentru bebeluși sunt concepuți pentru a susține dezvoltarea naturală a picioarelor și pentru a oferi confort maxim în timpul oricărei activități.

Descoperiți Magia Pantofilor Noștri

Vă invităm să descoperiți magia pantofilor noștri pentru bebeluși - o combinație de eleganță, confort și funcționalitate. Creați amintiri de neuitat cu pantofii noștri, care vor evidenția unicitatea micuților voștri. Disponibili acum în magazinul nostru!

Vârstă Lungimea inserției
0-6 luni 11 cm
6-12 luni 12 cm
12-18 luni 13 cm

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium