Mănuși Ocazionale Elegante cu Plasă

mănuși ocazionale, mănuși elegante, mănuși cu plasă, accesorii festivitate, mănuși cu perle, mănuși cu fundă de satin, ținută specială copii, mănuși respirabile, mănuși elastice, amintire ziua sacrală
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 45,00 Lei 45.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Vă prezentăm mănuși unice ocazionale care combină inocența și eleganța, perfecte pentru completarea ținutei unei fete care se pregătește pentru o ocazie specială. Aceste mănuși sunt un simbol al rafinamentului și clasă, realizate cu cea mai mare grijă pentru a sublinia unicitatea acestei zile sacramentale.

Confecționate dintr-o plasă delicată, aceste mănuși albe se caracterizează printr-un model subtil, care oferă nu numai un aspect frumos, dar și respirabilitate și confort la purtare. Plasa este moale și elastică, permițând mișcări libere ale mâinilor copilului, în timp ce finisajul solid asigură durabilitate și rezistență la rupturi.

Fiecare pereche este decorată cu detalii elegante, precum o fundă de satin și aplicații delicate de perle, adăugând farmec și accentuând unicitatea ocaziei. Accesoriile încântătoare sunt echilibrate și discrete, pentru a nu distrage atenția de la întregul ținut, ci pentru a-l accentua delicat.

Mănușile au fost proiectate pentru a se potrivi cu majoritatea rochiilor ocazionale, atât cele cu croi clasic, cât și cele mai moderne. Mărimea lor universală și structura elastică a materialului fac ca acestea să se potrivească perfect pe mâinile copilului, asigurând confort pe tot parcursul evenimentului.

Aceste mănuși nu sunt doar practice, ci reprezintă și o frumoasă amintire a acestei zile sacre. Pot fi păstrate ca simbol al inocenței și purității care a însoțit copilul într-unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Fiecare set include mănuși ocazionale cu plasă, care vor fi livrate într-un ambalaj ce asigură siguranța și starea perfectă la recepție. Vă asigurăm că vor fi un minunat adaos la ținuta ocazională, care va fi amintită ani de zile.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium