Mănuși Ocazionale cu Eleganță Perlată

mănuși ocazionale, eleganță perlată, saten de calitate, confort și eleganță, design modern, accesorii prințesă, ziua specială, detalii perlate, fundițe delicate, rochie albă
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 45,00 Lei 45.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Mănușile prezentate sunt o combinație între tradiție și design modern, perfecte pentru micuța prințesă în această zi specială a Primei Sale Comuniuni. Realizate cu o atenție deosebită la detalii, acestea sunt nu doar frumoase, ci și practice, asigurând confort și eleganță.

Mănușile sunt cusute din satin de cea mai bună calitate, care arată minunat și este plăcut la atingere. Strălucirea delicată a materialului adaugă farmec și face ca mănușile să fie o completare minunată a rochiei albe de comuniune. Fiecare exemplar este decorat cu aplicații perlate și o fundiță delicată plasată pe partea exterioară a încheieturii mâinii, adăugând un farmec și caracter feminin.

O caracteristică specială a acestor mănuși este elasticitatea lor - materialul se potrivește perfect pe mână, fără a restricționa mișcările, ceea ce este extrem de important în timpul primirii sacramentului și participării la ceremonie. Mănușile sunt concepute pentru a fi ușor de îmbrăcat de către copil, oferindu-i un sentiment de independență.

Lungimea mănușilor, de aproximativ 17 cm, asigură o acoperire optimă a antebrațului, protejând îmbrăcămintea de murdărie în timpul recepției și permițând expunerea oricăror decorațiuni de pe rochia de comuniune.

Acest produs a fost conceput pentru o utilizare unică, dar memorabilă, de aceea este durabil și poate fi ușor spălat manual în apă rece. Acest lucru este deosebit de important, deoarece copiii în această zi specială doresc să se joace și să se bucure fără griji pentru îmbrăcăminte.

Fiecare pereche de mănuși este ambalată cu grijă, pentru a ajunge la client în condiții impecabile, gata de a fi utilizată în ziua comuniunii. Acestea nu sunt doar un accesoriu, ci și o amintire dintr-o zi importantă, care poate fi păstrată pentru ani de zile ca simbol al inocenței și purității.

Setul de mănuși ocazionale este alegerea ideală pentru părinții care își doresc ca copilul lor să arate impecabil și să se simtă special în ziua Primei Comuniuni.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium