Mănuși Elegante pentru Ocazii Speciale

mănuși elegante, ocazii speciale, confort maxim, material de calitate, mărime universală, ușor de întreținut, eleganță copii, accesorii copii, stil copii, purtare liberă
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 45,00 Lei 45.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Elegante și clasice, aceste mănuși albe sunt esența stilului subtil, care se integrează perfect în caracterul unic al sărbătorilor speciale. Fiecare pereche a fost atent realizată pentru a asigura o potrivire confortabilă și durabilitatea necesară pentru a rezista momentelor importante din viața copilului.

Mănușile sunt fabricate dintr-un material delicat, dar rezistent, care oferă confort în purtare și libertate de mișcare. Materialul moale se mulează perfect pe mâini, menținându-și forma și structura pe tot parcursul zilei. Cusăturile adăugate cu precizie și finisajele elegante subliniază atenția acordată detaliilor și adaugă un strop de rafinament.

Să ne concentrăm pe detalii: cusăturile fine, dar vizibile pe mâini creează un model subtil, care adaugă eleganță fără a distrage atenția de la ținuta principală. Materialul elastic pe marginile mănușilor asigură că acestea rămân pe loc, fără a strânge pielea delicată a copilului.

Aceste mănuși nu sunt doar un accesoriu pentru ținuta de sărbătoare, ci și un simbol al purității și inocenței, care se potrivește perfect cu esența acestui eveniment sacramental. Practicitatea combinată cu estetica face ca acestea să fie alegerea ideală pentru orice copil care se pregătește pentru un eveniment special.

Disponibile într-o mărime universală, potrivită pentru majoritatea mâinilor copiilor, aceste mănuși sunt ușor de întreținut și pot fi spălate manual la temperaturi scăzute, ceea ce este deosebit de important pentru utilizarea frecventă.

Alegând aceste mănuși, optați pentru un produs conceput cu gândul la confort și estetică, pentru a completa orice ținută de sărbătoare și a face această zi și mai specială.

Disponibile în două mărimi:

8-9 ani

10-13 ani

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium