Geantă Lumina Stelei Aurii pentru Fetițe

Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 75,00 Lei 75.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Eleganta geantă "Stea Aurie" pentru fetițe este esența stilului festiv, care va încânta orice mică pasionată de accesorii fashion. Realizată dintr-un material cu nuanță de aur, care strălucește subtil în lumină, creată pentru a adăuga un plus de strălucire oricărei ținute. Partea frontală a genții este împodobită cu o fundă mare și impresionantă, care, împreună cu finisajul cu sclipici, face ca acest accesoriu să atragă atenția și să adauge caracter.

Curea lungă confortabilă, cu o lungime de 105 cm, permite purtarea genții în multe moduri - ca o adorabilă geantă de umăr sau traversată peste corp, asigurând libertatea de mișcare în timpul oricăror festivități. Dimensiunile genții sunt de 12 cm lățime și 9 cm înălțime, ceea ce o face suficient de spațioasă pentru a încăpea cele mai necesare mici obiecte.

Închiderea cu arici este practică și sigură, permițând utilizatoarelor tinere să deschidă și să închidă geanta ușor, protejând în același timp conținutul. În interior se află un compartiment principal căptușit cu un material moale, care protejează comorile adunate.

Geanta "Stea Aurie" este un accesoriu deosebit care va face ca fiecare mică doamnă să se simtă specială la evenimente de familie, petreceri sau sărbători. Este nu doar un cadou frumos, dar și practic, care cu siguranță va aduce un zâmbet pe fața oricărei fetițe.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium