Dresuri Elegante cu Inimioare pentru Fetite

dresuri fetite, dresuri inimioare, dresuri elegante copii, moda copii ocazii speciale, dresuri ajurate fetite, accesorii elegante fetite
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 39,00 Lei 39.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Dresurile ajurate pentru fetițe reprezintă completarea perfectă pentru un costum adorabil, potrivit pentru ocazii speciale, cum ar fi prima împărtășanie, nunți, sărbători în familie sau spectacole școlare. Modelul prezentat este esența eleganței și clasei, fiind în consonanță cu cele mai noi tendințe din moda copiilor pentru evenimente speciale.

Designerii au acordat o atenție deosebită detaliilor, ceea ce se observă în modelul atent realizat cu ajururi mici, plasate regulat, creând o mozaică delicată și subtilă pe picioarele micuței doamne. Culoarea neagră este universală și se potrivește cu multe stiluri, adăugând în același timp seriozitate și eleganță.

Dresurile sunt disponibile în trei mărimi, permițând o potrivire ideală cu vârsta și constituția copilului. Mărimile au fost ajustate precis pentru diferite grupe de vârstă:

pentru cele mai tinere prințese, în vârstă de 2-3 ani,
pentru fetele care își dezvoltă stilul individual, în vârstă de 3-8 ani,
și pentru tinerele doamne, în vârstă de 8-11 ani, care doresc să arate la fel de elegant ca colegele lor mai mari.

Materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, garantând nu doar un aspect excepțional, dar și confort la purtare și durabilitate. Dresurile sunt moi și elastice, ceea ce le permite să se muleze perfect pe picioare, fără a restricționa mișcările copiilor activi.

Motivul ajurat nu doar că arată frumos pe picioare, dar asigură și o circulație adecvată a aerului, ceea ce este deosebit de important în timpul sărbătorilor lungi.

Acest produs va fi cu siguranță apreciat de părinții care caută accesorii de înaltă calitate pentru costumele de sărbătoare ale copiilor lor. Aceste dresuri nu sunt doar frumoase, dar și practice - sunt ușor de menținut curate, ceea ce este inestimabil pentru produsele destinate copiilor.

Investind în aceste dresuri ajurate, părinții pot fi siguri că copilul lor va arăta elegant și stilat, indiferent de ocazie. Este o propunere care va satisface chiar și cei mai exigenți tineri clienți și îngrijitorii lor, care acordă atenție fiecărui detaliu, chiar și cel mai mic, al costumului pentru evenimente importante.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium