Dresuri Copii Plasă cu Strasuri Ruginii

dresuri copii, dresuri plasă, dresuri cu strasuri, dresuri ocazie specială, dresuri elegante copii, dresuri ruginii, dresuri confortabile, dresuri durabile
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 39,00 Lei 39.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Vă prezentăm dresuri unice pentru copii, care reprezintă o completare deosebită pentru orice ținută festivă. Unicitatea lor este accentuată de strasurile delicat strălucitoare, care decorează plasa, conferind astfel dresurilor un caracter elegant, aproape magic.

Produsul pe care avem onoarea să vi-l propunem se distinge prin calitatea superioară a execuției. Materialul rezistent, dar în același timp elastic, asigură confortul purtării și, de asemenea, garantează că dresurile vor arăta bine pentru o lungă perioadă de timp, chiar și la utilizare intensivă.

Culoarea dresurilor este o nuanță profundă de maro cu tentă ruginie, care se potrivește perfect cu o gamă variată de culori ale hainelor pentru copii. Nuanțele ruginii se combină excelent atât cu culori pastelate, cât și cu culori mai puternice, oferind posibilitatea de a crea multe seturi diferite.

Oferim două mărimi de dresuri, care acoperă grupa de vârstă de la 3 la 11 ani. Prima mărime este destinată copiilor cu vârsta între 3 și 8 ani și are o lungime de 50 cm, în timp ce a doua mărime este pentru copii de la 8 la 11 ani, cu o lungime de 60 cm. Această soluție permite fiecărui părinte să găsească mărimea perfectă pentru copilul său, ceea ce este deosebit de important atunci când se alege o ținută pentru ocazii speciale.

Aceste dresuri sunt alegerea ideală pentru ocazii speciale, cum ar fi: prima împărtășanie, spectacole, aniversări sau sărbători. Designul lor unic și execuția atentă fac ca fiecare mică doamnă să se simtă specială și elegantă, păstrând în același timp libertatea de mișcare completă.

Este important de subliniat că aceste dresuri sunt, de asemenea, practice pentru utilizarea zilnică - ușor de spălat și rezistente la deteriorare, ceea ce este extrem de important din punctul de vedere al părinților care se preocupă de durabilitatea și estetica garderobei copiilor.

În concluzie, dresurile propuse, model plasă cu strasuri, reprezintă o combinație de confort, durabilitate și design frumos, care cu siguranță va fi pe placul atât copiilor, cât și părinților care caută accesorii speciale pentru ținutele de ocazii speciale.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium