Dresuri Bej Plasă cu Strălucire de Zirconiu

dresuri bej, dresuri plasă, dresuri cu zirconii, dresuri pentru fetițe, accesorii elegante copii, dresuri de lux, dresuri de ocazie, moda copii, dresuri confortabile, dresuri elegante
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 39,00 Lei 39.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Descoperiți dresurile plasă care vor deveni accentul regal în garderoba oricărei mici elegante. Aceste dresuri unice sunt decorate cu zirconii subtil strălucitoare, adăugând un strop de strălucire și lux. Perfecte pentru fetițe care doresc să se simtă speciale în fiecare zi, dar și la ocazii speciale.

Acest produs se distinge nu doar prin aspectul său frumos, ci și prin calitatea înaltă a execuției. Realizate din materiale fine, dar durabile, asigură confortul purtării și o potrivire excelentă pe picioarele mici. Structura elastică a țesăturii garantează că dresurile nu vor restricționa mișcările, permițând libertate de joacă și participarea la evenimente de familie fără nicio limitare.

Culoarea bej nuanță de piele este clasică și universală, ceea ce face ca aceste dresuri să se potrivească ușor cu orice ținută, de la rochii la fustițe, creând un look armonios și elegant. Zirconiile iluminează țesătura, adăugând un caracter nobil subtil.

Oferim două mărimi: pentru fetițe cu vârsta între 3-8 ani (lungime 50 cm) și 8-11 ani (lungime 60 cm), ceea ce permite o potrivire perfectă cu creșterea rapidă a copiilor.

Dresurile plasă cu zirconii sunt sinonimul stilului și rafinamentului, care cu siguranță vor face ca fiecare tânără doamnă să se simtă ca o adevărată prințesă. Acestea nu sunt doar un accesoriu pentru ținută, ci un element care poate inspira crearea unui outfit unic pentru orice ocazie.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium