Dresuri Albe Plasă cu Zirconii

dresuri albe, dresuri plasă, dresuri cu zirconii, dresuri pentru fetițe, accesorii elegante copii, dresuri de ocazie, dresuri clasice, moda copii, dresuri confortabile
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 39,00 Lei 39.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Oferiți micuței dumneavoastră doamne un strop de lux cu dresurile noastre albe plasă cu zirconii, accesoriul perfect pentru orice ținută. Create special pentru momente deosebite, adaugă strălucire și rafinament, păstrând în același timp un caracter clasic.

Acest produs este sinonim cu calitatea superioară, reflectată atât în selecția materialelor, cât și în atenția acordată fiecărui detaliu, chiar și celui mai mic. Fibrele delicate, dar rezistente, oferă fundalul ideal pentru zirconiile distribuite cu măsură, care atrag privirea și strălucesc subtil în lumină, conferind ținutei un caracter de neuitat.

Alegerea culorii albe reprezintă o clasică atemporală, care nu se demodează niciodată și se asortează perfect cu restul elementelor vestimentare, de la rochiile festive la tunici de zi cu zi. Este o opțiune universală, adecvată atât pentru biserica, cât și pentru petreceri în familie sau joacă de zi cu zi.

Dresurile sunt disponibile în două mărimi corespunzătoare vârstei de la 3 la 8 ani (lungime 50 cm) și de la 8 la 11 ani (lungime 60 cm), permițând o potrivire ideală cu nevoile și înălțimea copilului. Elasticitatea materialului asigură confortul purtării și o potrivire perfectă, fără riscul de alunecare sau senzația de disconfort.

Dresurile noastre plasă cu zirconii garantează că fiica dumneavoastră se va simți specială și stilată la fiecare ocazie. Sunt nu doar frumoase, dar și practice, ușor de întreținut și rezistente la deteriorări, aspect extrem de important în cazul energiei și dinamismului copiilor.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium