Bandă Perla Eleganței pentru Fetite

bandă fetițe, accesoriu păr fetițe, bandă roz pastel, bandă eleganță clasică, accesorii de calitate copii, bandă ocazii speciale copii, moda copii elegantă, bandă rezistentă și ușor de curățat
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 29,00 Lei 29.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Vă prezentăm bandă "Perla Eleganței", a cărei estetică clasică și calitate înaltă de execuție vor satisface așteptările celor mai pretențioși clienți. Proiectând această bandă, ne-am concentrat pe crearea unui accesoriu care, într-un stil subtil, va sublinia farmecul și unicitatea ocaziilor copilărești.

Bandă "Perla Eleganței" este realizată dintr-o țesătură moale într-o nuanță delicată, pastelată de roz, care se armonizează perfect cu diverse culori ale ținutelor. Suprafața materialului, perfect netedă, se pretează la decorări, dar și încântă prin simplitatea și eleganța sa când este purtată fără ornamente suplimentare.

Atenția la detalii este vizibilă și în finisajul meticulos al marginilor, asigurând că banda nu se va desprinde sau nu va cauza disconfort prin frecare pe pielea delicată a copilului.

Bandă "Perla Eleganței" nu este doar un accesoriu frumos, ci și funcțional, care va fi perfect pentru ocazii precum botezuri, aniversări, sărbători sau prima comuniune. Este, de asemenea, potrivită pentru purtarea zilnică, când dorim să adăugăm un strop de caracter festiv unei zile obișnuite.

Gândindu-ne la cele mai tinere cliente ale noastre, banda a fost proiectată pentru a fi rezistentă și ușor de menținut curată, ceea ce este o caracteristică neprețuită pentru accesoriile copiilor.

Vă încurajăm să achiziționați banda "Perla Eleganței" - sinonim al delicateței și stilului rafinat, care va fi un companion fidel al momentelor de grație și distracție ale fetițelor.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium