Agrafe Elegante Pentru Fete Papion Negru cu Sclipiri Aurii

agrafe fete elegante, agrafe papion negru, accesorii fete stil, agrafe brokat auriu, accesorii elegante copii, agrafe durabile copii, agrafe piele sensibilă
  • produs nou
Pregătit pentru expediere: 1 zi lucrătoare
Livrare: Pretul nu include eventualele costuri de plata verifica metodele de livrare
Preț: 39,00 Lei 39.00
cantitate buc

alege o variantă

adaugă la favorite
* - Câmp obligatoriu

Descriere

Aceste clame elegante pentru fete, în formă de fundiță, reprezintă un accesoriu perfect care se aliniază la nevoile tinerelor domnișoare care apreciază stilul și eleganța. Sunt ideale pentru a completa orice ținută, chiar și cea mai sofisticată, adăugându-i un caracter original. Clamele nu sunt doar frumoase, ci și practice – ajută la menținerea coafurii în limitele dorite în timpul diferitelor activități.

Setul include două clame, ceea ce permite o utilizare variată – pot fi purtate împreună, creând un accent simetric pe ambele părți ale capului, sau folosite individual, în funcție de preferințe și ocazie. Clamele au fost realizate cu atenție la fiecare detaliu, ceea ce este vizibil în combinația precisă a negrului clasic cu un accent de sclipici auriu. Culoarea clamelor este universală și se potrivește cu majoritatea hainelor, ceea ce le face extrem de funcționale.

Lățimea fiecărei clame este de 10 cm, ceea ce demonstrează soliditatea lor și asigură o vizibilitate adecvată printre alte elemente de îmbrăcăminte. Fabricația solidă garantează durabilitatea, iar utilizarea materialelor de înaltă calitate face ca clamele să fie sigure chiar și pentru pielea sensibilă a copilului.

Produsul prezentat va fi, așadar, o alegere excelentă pentru orice mică elegantă care dorește să adauge o notă de festivitate și clasă aspectului său. Clamele sunt potrivite atât pentru uz zilnic, cât și pentru ocazii speciale, cum ar fi zile de naștere, sărbători sau festivități familiale. Este elementul ideal care va face ca fiecare copil să se simtă special și la modă.

Costuri de livrare Pretul nu include eventualele costuri de plata

Țara de expediere:

Recenzii despre produse (0)

Submit
sus
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium